Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Újra jótékonysági sportbál Gyöngyösön

2024. 01. 25. Hírek Utolsó módosítás: 2024. 01. 31. 13:17

Idén is megrendezik a jótékonysági sportbált Gyöngyösön. A február 17-i rendezvényen adják át az év sportolóinak járó városi kitüntetéseket is.

A helyi sportélet szereplői az önkormányzat támogatásával idén is összefogtak, és a tavalyi nagy sikerű rendezvény után 2024-ben is megrendezik a jótékonysági sportbált a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban. Az esemény amellett, hogy kiváló alkalmat kínál a sportolóknak és sportbarátoknak a találkozásra és szórakozásra, méltó keretet biztosít az év sportolóinak járó városi kitüntetések átadására is.

A bál idén is jótékonysági célokat szolgál, bevételét az Aktív Házban kialakított városi sportmúzeum működtetésére és bővítésére fordítják.

A résztvevők szórakoztatásáról idén a Lux Mithras társulat fényshow-ja gondoskodik, a Dívák produkció pedig a legnagyobb ABBA-slágereket hozza el a csarnokba Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit előadásában. A zenét az EnterTrain Party Band szolgáltatja.

Nézze meg a tavalyi bálról készült fotókat!

A gyöngyösi jótékonysági sportbált 2024. fenruár 17-én rendezik, belépők 15 000 forintos áron a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között, illetve sportesemények idején a csarnok büféjében, illetve az Aktív Házban és a Fő téri TourInform Irodában válthatók. A jegy egyúttal tombolaszelvényként is szolgál.

Kiemelt tartalmak