Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Tizenöt éves lett a gyöngyösi mozi

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 12. 06. Hírek

Idén tizenöt éves a gyöngyösi Cinema Bridge. A mozit 2006 decemberében adták át, az évek alatt pedig több százezren látogatták már az intézményt. Több százan gyűltek össze tizenöt évvel ezelőtt a Gyöngy Szórakoztató és Bevásárló Központban, ahol 2006. december 1-jén átadták a gyöngyösi Cinema Bridge mozit.

A megnyitón Rostás Ákos korábbi ügyvezető kiemelte: a filmszínház az emberek minőségi szórakozását kell, hogy szolgálja.A cél pedig 15 év távlatából sem változott, a mozira ennyi év után is hatalmas igény van a gyöngyösiek és a környéken élők részéről – számolt be róla a mozi üzemeltetésével megbízott Gyöngyösi TV, melynek jelenlegi ügyvezetője, Pifkó Tamás elmondta: a Cinema Bridge a helyi emberek életének fontos részévé vált, hiszen a népszerűsége továbbra is töretlen.

Az elmúlt két évben a mozit is komolyan érintette a koronavírus, azonban a Cinema Bridge igyekszik minden igényt kiszolgálni, és a legújabb sikerfilmek bemutatása mellett tematikus napokkal is készül a nézők számára.

– A gyöngyösiek a szívükbe zárták ezt a kis, kéttermes mozit, és a mai napig egy célt szolgálunk, nagyjából azt, amit 15 évvel ezelőtt is megfogalmaztak, amikor megnyílt a mozi. Jó élményekkel, föltöltődve távozhasson innen mindenki. A film, a nagyvásznas élmény erre képes, mi pedig mindent megteszünk azért, hogy ez az élmény minél teljesebb legyen – tette hozzá az ügyvezető.

Kiemelt tartalmak