ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Tengerpart, koktélok, könyvek, könyvtárosok – itt a nyár slágere

2022. 07. 13. Hírek | Színes Utolsó módosítás: 2022. 07. 19. 15:15

Új videoklippel jelentkeztek az ország kedvenc könyvtárosai, akik ismét az ország figyelmének központjába kerültek – nem érdemtelenül, ugyanis megint nagyot alkottak.

Miután január közepén az orosz irodalomról szóló videoklipjükkel országos ismertségre tett szert, a Könyvtári Hírmondó csapata, Szabó Dénes és Jakab Zsolt a nyárra időzítve újabb nagy dobással jelentkezett. A Vachott Sándor Városi Könyvtár könyvtárosai egy vérbeli nyári slágert hoztak össze, amelyben a spanyol és az olasz irodalom remekeit foglalják dalba, a zenéhez pedig a Credo Media közreműködésével egy őrülten jó hangulatú videoklipet is forgattak a Dr. csépe György Uszoda és Termálstrandon. A könyvtárosokat most is szárnyára kapta a média, szinte mindenhol beszámoltak az új klipről, amely a YouTube-on néhány nap alatt több mint tízezer lejátszást ért el.

Nincs kétség, a dal meghozza a kedvet a strandon olvasáshoz, azonban a gyöngyösi könyvtárosok egyelőre nem pihennek, javában tart Szünidei foglalkoztató nevű programjuk, augusztusban pedig nyári tábort szerveznek.

Aki a SpanyOlasz hatására megkívánta a mediterrán irodalmat, és kölcsönözne, még júliusban érjen oda a könyvtárba, augusztus 1-je és 28-a között ugyanis csak a nyolcvanasi fiókkönyvtár tart majd nyitva. Ha pedig lemaradt volna a könyvtárosok orosz irodalomról szóló daláról, most rögtön pótolja!

Kiemelt tartalmak