Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Teljes látogatási tilalom a Bugát Pál Kórházban

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 10. 26. Hírek Utolsó módosítás: 2021. 10. 28. 15:47

Teljes látogatási tilalmat rendelt el szerdától visszavonásig a Bugát Pál Kórház főigazgatója a gyöngyösi kórházban a járványügyi helyzetre való tekintettel.

A kórház tájékoztatása szerint, a tilalom ideje alatt hétfőn, szerdán és pénteken az adott osztály látogatási idejéhez igazodva a védettségi igazolvánnyal, vagy 48 órán belüli PCR teszttel rendelkező hozzátartozóknak lehetőségük van, hogy a beteg hozzátartozójuk részére csomagokat juttassanak el. Az ápolók az osztályok ajtajában átveszik a csomagokat és azokat személyesen adják át a betegnek. A csomagban romlandó élelmiszer, telefon, pénz és egyéb értéktárgy nem lehet. Ezekért a kórház nem vállal felelősséget.

A Covid belgyógyászati osztályon fekvő betegek számára a tisztálkodási eszközökön kívül csak ásványvizet szabad eljuttatni. A Covid intenzív osztály betegei számára nincs lehetőség csomagot behozni. A Covid osztályokon fekvő betegekről 13-14 óra között lehet érdeklődni a következő telefonszámokon: Covid intenzív: 205-ös mellék, Covid belgyógyászat:176-os mellék.

Kegyeleti látogatással kapcsolatos igényt, kizárólag elektronikus úton, az korhaz@bugatpal.hu email címre eljuttatott kérvény formájában lehet benyújtani.

A Bugát Pál Kórház teljes területén fokozottan érvényes a maszkhasználat, a kézfertőtlenítés és a védettség igazolása.

Kiemelt tartalmak