Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Módosul a helyközi buszjáratok menetrendje november elsejétől

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 10. 27. Hírek

A szolgáltató Volánbusz Zrt tájékoztatása szerint a 3650 Diósmalom ◄► Autóbusz-állomás ◄► Volán-telep között közlekedő járat  a jövőben megáll a Mérges utca 6. megállóhelyen.

A Volán-teleptől 5:20-kor és 6:20-kor a Diósmalom utca irányába közlekedő járatok az Autóbusz-állomástól 5 perccel korábban, 5:30-kor és 6:30-kor indulnak tovább, valamint módosított útvonalon Gyöngyös, Toronyház felé közlekednek.

A tanítási napokon az Autóbusz-állomásról 16:00-kor a Volán-telephez közlekedő járat a továbbiakban minden munkanapon közlekedik.

Az Autóbusz-állomásról 18:15-kor a Volán-telephez közlekedő járat 15 perccel később, 18:30-kor indul, és a továbbiakban csak hétvégén és ünnepnapon közlekedik.

A munkanapokon 18:16-kora Diósmalom utcától az Autóbusz-állomásra közlekedő járat a továbbiakban a Volán-telepig közlekedik Gyöngyös, Toronyház érintésével.

3655 Seregély utca ► Főiskola ► Autóbusz-állomás ► Volán-telep közlekedő járat, tanítási napokon 7:16-kor a Seregély utca 48. megállóhelytől a Volán-telephez közlekedő járat a továbbiakban módosított útvonalon Gyöngyös, Olimpia Étterem érintésével közlekedik.

Részletes menetrendek megtekinthetőek itt.

Kiemelt tartalmak