Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Tarolnak a szuperhős és családi filmek

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 09. 05. Hírek

Több mint 13 ezren váltottak jegyet május elejétől augusztus végéig a gyöngyösi moziban. Bár a látogatottság elmarad a 2019-es nyári adatoktól, amikor a vírus még nem befolyásolta az életünket, de jócskán meghaladja a 2020-as esztendő számait. A gyöngyösi statisztika egyébként nagyjából megegyezik az országos nézettségi adatokkal, a forgalom a védettségi igazolvány szükségességének eltörlése után emelkedett meg látványosan. Az üzemeltetők bíznak abban, hogy a jövőben is korlátozás nélkül fogadhatják vendégeiket.

Pifkó Tamás, a Gyöngyösi Televízió Nonprofit Kft. ügyvezetője a Gyöngyösi TV-nek elmondta, azok a filmek teljesítettek jól a Cinema Bridge-ben, amelyek országos vagy világviszonylatban is, például a Halálos iramban 9., a Fekete özvegy, ezek a klasszikus „blockbusterek” nagyon sok nézőt vonzottak a moziba. De nagyon népszerűek a családi és animációs filmek, nagyon sokan nézték például a Mancs Őrjárat legújabb kalandjait, de mostanában a Bébi Úron is sokan voltak, ez továbbra is népszerű.

Ennek fényéveb az őszi idény kínálatát is úgy igyekeztek összeállítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Hamarosan érkezik a Hotel Transylvania, az Addams Family és a Venom folytatása is.

Bővebb információ a Cinema Bridge kínálatáról a gyöngyösi mozi honlapján található.

Kiemelt tartalmak