ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Szombaton rendezik a 29. Mátra Kört

2022. 09. 02. Hírek

Huszonkilencedik alkalommal rendezik meg a Mátra Kör kerékpárversenyt szeptember 3-án, az autósoknak 10 és 14 óra között időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk a verseny útvonalán.

A Gyötri Triatlon Klub 29. alkalommal rendezi meg a Mátra Kör országúti kerékpárversenyét szeptember 3-án. Az idei Mátra Körön is a szokásos 73 km-es távot kell teljesíteniük a versenyzőknek. A táv nehéz, de teljesíthető kihívást jelent a felkészült amatőröknek a Mátra festői környezetében. A Mátra Kör a Gyöngyös-Mátraháza-Parád-Recsk-Tarnaszentmária-Kisnána- Domoszló-Markaz-Abasár-Pálosvörösmart-Mátrafüred útvonalon halad majd, a rajtpisztoly 10 órakor dördül el.

A mezőny áthaladásának ideje alatt időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani 10 óra és 14 óra között. A mezőny áthaladásának idejére, rendőri biztosítás mellett ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a gépjárművezetőknek az alábbi útvonalon:

A 24-es számú főút /Gyöngyös, Bene út- Hajnal utca kereszteződése/ (RAJT) – Mátrafüred –Mátraháza – Parád – 24-es számú főút Sirok elágazó – Tarnaszentmária – Kisnána – Domoszló – Markaz – Abasár – Pálosvörösmart – Mátrafüred (CÉL).

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a járművezetőket, gyalogosokat, hogy a kerékpárversennyel érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatossággal közlekedjenek!

Forrás: police.hu

Borítókép: Gyallai Soma // www.gyotri.hu

Kiemelt tartalmak