Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Színházjegyekkel köszönték meg a kórházi dolgozók áldozatos munkáját

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 09. 21. Hírek

Százhúsz főre szóló meghívót adott a Bugát Pál Kórház dolgozóinak a Gyöngyösi Játékszín és a Mozaik Színkör. A két társulat koprodukcióban megvalósuló Oscar című vígjátékának szombati premierjére hívta meg az egészségügyi dolgozókat. A társulatok ezzel fejezik ki tiszteletüket, hálájukat és köszönetüket az elmúlt másfél évben tett erőn felüli munkájukért. A belépőket a kórház képviseletében T. Bokros Mária sajtóreferens vett át.

Válik István, a Mozaik Színkör rendezője a Gyöngyösi TV-nek elmondta, ők is megszerették volna köszönni azt a most már nagyjából másfél éves munkát, amit a kórház dolgozói végeztek a világjárvány alatt.

Lukovszki Judit, a Gyöngyösi Játékszín tagja elmondta: a társulat korábban is sok jótékonysági kezdeményezés mellé állt. Mint fogalmazott, „hosszú évek óta folyamatosan, ha bárki megkeres bennünket, nyugdíjasok, gyerekek, mozgássérültek bárki, mi mindig szívesen mentünk hozzájuk természetesen ingyen, és szeretnénk, ha ez továbbra is így maradna, és ez is egy nagyon jó alkalom arra, hogy valakinek ismét jótékonykodjunk.”

Az Oscar című vígjátékot a két társulat még tavaly év elején kezdte el próbálni, a bemutatókat pedig a járványhelyzet miatt többször is el kellett halasztani. Most már végleges, a premiert szombaton tartják meg a Mátra Művelődési Központban.

Borítókép: Gyöngyösi TV

Kiemelt tartalmak