Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Már az idén extra kedvezmény jár a nyugdíjasoknak és a diákoknak, jövőre pedig a családok is olcsóbb jegyet válthatnak

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 09. 21. Hírek Utolsó módosítás: 2021. 09. 30. 17:13

Az év hátra lévő részében és jövőre is extra kedvezményekkel vehetik igénybe a gyöngyösi Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand szolgáltatásit az önkormányzat jóvoltából a nyugdíjasok és a diákok, továbbá kedvezően változik a családoknak kínált belépőjegyek ára is.

Gyöngyös önkormányzata mindig törekedett arra, hogy segítse az anyagilag és az egészségügyi állapotuk miatt kiszolgáltatott helyzetben lévőket, köztük az időseket, a diákokat, valamint a kisgyermeket nevelőket. Az eddig nyújtott támogatások és kedvezmények sorát bővíti, hogy október 1-jétől az idősek és a diákok az utolsó negyedéves bérletüket extra kedvezménnyel, mindössze 10 500 forintért vásárolhatják meg október 1-jétől. A bérlettel nyitástól zárásig, a nap bármely szakában és korlátlan ideig igénybe vehetik az uszoda szolgáltatásit.

Hiesz György polgármester elmondta: a kedvezményes bérletvásárlásra 2022-ben a nyugdíjasok mellett a diákok is jogosultak lesznek. Az idősek és a tanulói jogviszonyban lévők jövőre egész évre 42 ezer forintért, fél évre pedig 21 ezer forintért válthatnak majd bérletet a Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrandra.

Változás továbbá, hogy ez év végétől az uszodába megváltott egész éves bérleteket adott év december 15. és január 15. között lehet majd megvásárolni. Ez a lehetőség már az idén életbe lép.

A kedvezményeket nem csak a gyöngyösi, hanem a környékbeli nyugdíjasok és diákok is igénybe vehetik. Ettől azt várják, hogy megnő majd az éves és féléves bérletek iránt az érdeklődés.

Jövőre a nyugdíjasok és a diákok mellett kedvezményes áron vásárolhatnak majd belépőjegyet a gyöngyösi strandra és uszodába érkező családok is.

Kiemelt tartalmak