ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Réka ismét akcióba lendül: száz kilométer a Bátor Táborért

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 06. 10. Hírek

A gyöngyösi jótékonysági sportoló, Nagy Réka idén a daganatos és krónikusan beteg, valamint cukorbeteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábornak segít Karitatív Kerekezés elnevezésű akciójával. Réka már teljesítette is az első 18 örökbe fogadható versenykilométert a június első hétvégéjén megrendezett Tour de Gyöngyös keretében.

A sportoló jótékonysági akciója idén is ugyanúgy zajlik, ahogyan 2016 óta minden évben. Réka most 100 versenykilométer teljesítését vállalta, melyet kilométerenként kétezer forintért lehet örökbe fogadni. Az adományokat teljes egészében a Bátor Tábor alapítványa kapja meg.

Nagy Rékát személyes élményei sarkallták arra, hogy ebben az évben a Hatvan szélén álló tábort támogassa, ahol segítőként már négy nyári táborban is részt vett. Karitatív Kerekezésével az ott szerzett tapasztalatait és élményeit szeretné meghálálni.

A kilométerek örökbefogadói felajánlásaikat az Élménykülönítmény oldalán található Nagy Réka-profilon keresztül juttathatják el az alapítvány számlaszámára.

Kiemelt tartalmak