Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Példaértékű együttműködés a közbiztonság javításáért

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 11. 19. Hírek

Hosszútávú együttműködési megállapodás született a Gyöngyösi Városrendészet és három polgárőr egyesület között. A napokban lezajlott egyeztetés révén a jövőben szorosabbra fűzik a kapcsolatot, így a közbiztonság alternatív szereplői, mint a Gyöngyös Város Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület, a Gyöngyösi Polgárőrség és a Mátrafüredi Polgárőrség a városrendészekkel közösen, váltott szolgálatot teljesítenek kiemelten péntek és szombat esténként.

Emellett arról is döntöttek, hogy az információáramlás hatékonyságának növelése érdekében rádiókat szereznek be, hogy az eszköznek köszönhetően, azonos sávot használva tudják majd segíteni a rendőrség bűnmegelőző munkáját.

Ferenczy Dániel, a Városrendészet igazgatója elmondta, már többször bebizonyosodott, hogy a szervek csak együtt tudnak hatékonyan dolgozni, ezáltal pedig eredményeket elérni. A városban működő polgárőr szervezetek között korábban érezhető volt egyfajta rivalizálás, de az itt lakók szubjektív biztonságérzetének növelése érdekében valamennyi szervezet kész együttműködni.

Borítókép: Heol

Kiemelt tartalmak