Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Pályázati lehetőség – megújulhat a helyi közösségi élet

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 06. 08. Pályázatok

A Gyöngyös-Mátra Értékei Helyi Akciócsoportnak lehetősége nyílt arra, hogy újra megnyissa az „Innovatív életmódvezetési és egészségfejlesztési közösségi programok szervezése” felhívást. A pályázat eredményeként újszerű és innovatív, területi közösségi szolgáltatást biztosító fejlesztés valósulhat meg.

Jelen támogatási konstrukció keretében a Gyöngyös-Mátra Értékei Helyi Közösségfejlesztési Stratégia cselekvési tervében szereplő szabadidős egészségfejlesztési infrastruktúra fejlesztésének támogatása valósulhat meg Gyöngyösön.

Célja a városok kulturális és közösségi életének megújítása, közösségi alapú gazdaságfejlesztési módszertanok kialakítása és elterjesztése a helyi lakosság, civil szervezetek, vállalkozások és önkormányzatok együttműködésével, illetve kezdeményezésére készülő integrált, közösségfejlesztést és helyi identitástudatot elősegítő, elsődlegesen kulturális és közösségi tartalmú, a helyi közösség fejlesztését támogató stratégiák mentén.

A Gyöngyös-Mátra Értékei Helyi Közösségfejlesztési Stratégia a város közigazgatási területét kijelölő összefüggő akcióterületre készült, és a helyi fejlesztési programok alapját jelentik.

A pályázat beadási határideje: 2021. június 30., szerda

Pályázni lehet

  • személyesen június 30-án 17 óráig a CLLD Irodában, a Gyöngyösi Várostérség Fejlesztő Nonprofit Kft. helyiségében (Gyöngyös, Fő tér 10.)
  • postai úton: június 30-ai bélyegző mellett

A megvalósítás tervezett időintervalluma:

A Helyi Bíráló Bizottság pozitív döntéséről való értesítéstől számítva 2022. március 31.

Innovatív életmódvezetési és egészségfejlesztési közösségi programok szervezése felhívás TOP-7.1.1-16-H-038-5 keretében egy szervezet csak egy támogatási kérelem vonatkozásában részesülhet támogatásban.

Amennyiben kérdése lenne, küldjön e-mailt (kapcsolat@clldgyongyos.hu), vagy hívja a +36 70 930 32 89-es telefonszámot, illetve érdeklődjön személyesen a CLLD munkaszervezet irodájában június 14-én 15 órakor, vagy június 16-án 10 órakor.  

A pályázati lehetőségek a cikk mellékleteként megtalálhatók, a hozzá tartozó pályázati adatlappal együtt.

A CCLD programról bővebb tájékoztatást itt talál.

Kiemelt tartalmak