Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – Anyakönyvvezető álláshelyre

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 10. 27. Pályázatok

Gyöngyös Város Jegyzője pályázatot hirdet a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatósága munkahelyen, gyöngyösi munkavégzéssel,

anyakönyvvezető

álláshely betöltésére, határozatlan időtartamra szóló, köztisztviselői jogviszony keretében. Az álláshely sikeres pályázat esetén az elbírálását követően azonnal betölthető, hat hónap próbaidő kikötése mellett.

A munkakör fő tartalma: Anyakönyvvezetői és anyakönyvi igazgatási feladatok ellátása. Házasságkötések, állampolgársági eskü előkészítése és lefolytatása. Közreműködés az anyakönyvi szertartások lebonyolításával kapcsolatos rendezvényszervezői feladatokban. Az anyakönyvek és az elektronikus anyakönyvi rendszer vezetése és az ezekkel kapcsolatos feladatok ellátása.

Kereseti lehetőség: A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény (a továbbiakban: Kttv.) szerinti besorolással.

A munkakör betöltéséhez szükséges végzettség: felsőoktatásban szerzett szakképzettség és anyakönyvi szakvizsga, vagy középiskolai érettségi végzettség és anyakönyvi szakvizsga.

Egyéb feltétel: büntetlen előélet, magyar állampolgárság, Microsoft Office és internet alapú alkalmazások felhasználói szintű ismerete.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: gyöngyösi lakóhely, anyakönyvi eljárásban szerzett szakmai gyakorlat, közigazgatási alap- és/vagy szakvizsga.

Pályázni 2021. november 8. napi határidővel, részletes, fényképpel ellátott, a pályázó személyes és szakmai motivációt is tartalmazó szakmai önéletrajz, továbbá a képzettségre és egyéb képesítésekre vonatkozó okiratok másolatának benyújtásával lehet a következő címre:

Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal

dr. Kozma Katalin jegyző

3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

A pályázathoz mellékelni kell a pályázó hozzájárulását ahhoz, hogy a pályázat kiírója, valamint a döntéshozatalban részt vevő személyek a pályázó személyes adatait megismerhessék, azt a pályázat elbírálásához szükséges mértékben és időtartamig kezeljék.

A pályázó alkalmazásának feltétele három hónapnál nem régebbi, hatósági erkölcsi bizonyítvány benyújtása, amely tanúsítja, hogy a pályázó büntetlen előéletű, nem áll foglalkozástól vagy tevékenységtől eltiltás és közügyektől eltiltás hatálya alatt. Az erkölcsi bizonyítványt legkésőbb a munkáltatói döntésig lehet benyújtani. A kizárólag elektronikus úton történő jelentkezés érvénytelennek minősül. A pályázatok elbírálásának tervezett határideje: beérkezést követő egy hét.

Érdeklődni a 37/510-329-es telefonszámon dr. Horváth Gábor közigazgatási és intézményirányítási igazgatónál, vagy a 37/510-330-as telefonszámon dr. Árvai Gergely igazgatóhelyettesnél lehet.

Kiemelt tartalmak