Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Nyugdíjas- és polgárőrszervezetek számára írt ki pályázatot az önkormányzat

2023. 04. 27. Hírek Utolsó módosítás: 2023. 05. 10. 10:22

A Gyöngyös Városi Önkormányzat pályázatot írt ki nyugdíjas szervezetek programjai, valamint működésük támogatására, illetve a városban működő polgárőrszervezetek működésének támogatására. A pályázatok beadási határideje május 10-e.

A Gyöngyös Városi Önkormányzat értékesnek, egyben szükségesnek tartja a nyugdíjas szervezetek működését. Az időskorúak igényeinek megfelelő kulturális-, művészeti-, szabadidős- és sporttevékenységek, elfoglaltságok szervezésében a szervezetek szerepvállalása nélkülözhetetlen. A pályázat célja a fenti tevékenységek, közösségteremtő programok, rendezvények, szolgáltatások, beszerzések támogatása mellett a nyugdíjas szervezeteknek nyújtott segítség abban is, hogy olyan tevékenységeket is végezhessenek, amelyeken keresztül a tagokat érintő fontos információkhoz való hozzájutás, a tájékozódás lehetőségét biztosítják, illetve lehetővé teszik az időskorúak számára közös érdekeik megvitatását. A nyugdíjas szervezetek támogatására kiírt pályázat részletei idei kattintva olvashatók.

A polgárőrszervezetek támogatására kiírt pályázat célja a polgárőrségek, polgárőr egyesületek támogatása, elősegítve ezzel a közbiztonság javítását célzó társadalmi elvárásokat tükröző, önként vállalt bűnmegelőzési feladatok maradéktalan végrehajtását. A részletes pályázati kiírást ide kattintva olvashatja.

Kiemelt tartalmak