Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Hosszú hétvége tele programokkal

2023. 04. 28. Hírek Utolsó módosítás: 2023. 05. 02. 10:14

Péntek estétől egészen hétfő estig kínál programokat Gyöngyös és a Mátra a május 1-jei hosszú hétvégén. Pénteken a TESLA című musical-show-n szórakozhatunk, szombaton a kapcsolódások napja kapcsol ki, vasárnap retró majálisra várnak Sástón, hétfőn pedig a KFT koncertje zárja az egész napos Fő téri programsorozatot.

Már pénteken este megkezdődnek a május elsejei hosszú hétvége programjai Gyöngyösön: az egykor Experidance-ként ismert társulat egy káprázatosan látványos musical show-ban idézi fel Nikola Tesla életét. A Végetelen energia címet viselő produkció 19 órakor kezdődik a Dr. Fejes András Sportcsarnokban.

Szombaton a gyöngyösi önkormányzat részvételi költségvetésének egyik nyertes projektje valósul meg a belváros terein: a kapcsolódások napja ezúttal a fenntarthatóságot és a vizet állítja a középpontba, de lesz egészségudvar szűrésekkel és tanácsadással, a programok között pedig beszélgetések, kézművesek, koncertek és térzene vár mindenkit.

Vasárnap retró majálist rendeznek Sástón felidézve a már elfeledett május elseji önfeledt szórakozást. Zsíros kenyeret majszolhatunk és fröccsöt ihatunk, amíg a gyerekek körhintáznak. Nem érdemes lemaradni, hiszen népi játékokkal, ugrálóvárral, kézműves foglalkozással, sorversenyekkel, tombolával és sok más meglepetéssel várják a majálisozni vágyókat!

Hétfőn, május elsején a gyöngyösi Fő térre lesz érdemes kilátogatni, ahol kézművesek, kirakodóvásár, vidámpark, és még sok más érdekes program várja a majálisozókat. A színpadi programok 15 órakor kezdődnek, fellép mások mellett Kiss Kevin, Sólyom Berni, Dancs Annamari, lesz vetélkedő felnőtteknek és gyerekeknek, a programsorozatot pedig este nyolc órától a KFT koncertje zárja.

A rendezvényekről további részleteket olvashat weboldalunk programok menüpontjában, a gyongyos-matra.hu oldalon pedig további mátrai programajánlatokat is talál. Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Kiemelt tartalmak