Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Megújult és biztonságosabb lett az Angyal utca

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 12. 01. Hírek

Csaknem teljes hosszában, több mint 200 méteren újult meg idén Gyöngyösön az Angyal utca. A két ütemben lezajlott mintegy 14 millió forintos beruházást a város költségvetéséből finanszírozták.

Még idén nyáron hat és fél millió forintból újult meg Gyöngyösön az Angyal utca legkritikusabb szakasza a Gyulai Pál és a Vörösmarty utca között, száz méteren. November közepén pedig újabb több mint száz méteren bontották el az út régi szegélyét, és teljesen új betonelemekből készült kiemelt szegélyt építettek mindkét oldalon, úgy, hogy azt a kapubejárókban megsüllyesztették. Ezt követően pedig a 6 méter széles úttest 5 centiméter vastag aszfaltszőnyeget kapott.


Az út műszaki átadásán Hiesz György polgármester elmondta: még a nyáron, a beruházás első szakaszát követően utalt arra, hogy ha a város költségvetése lehetőséget ad rá, az utca további részét is felújítják. – Most egy lépéssel közelebb kerültünk a Pesti utcához, már csak az Angyal utca odavezető, utolsó szakasza vár felújításra. Örömömre szolgál, hogy minden nehézség ellenére volt olyan forrása az önkormányzatnak, amit városfejlesztésre fordíthatott, így Gyöngyös minden részén volt vagy lesz fejlesztés, felújítás – hangsúlyozta a polgármester hozzátéve: bízik benne, hogy a jövőben pályázati lehetőségek is rendelkezésre állnak majd a belterületi utak korszerűsítésére.


Kővári László, a városháza útellenőre felhívta az autósok figyelmét arra, hogy a balesetveszélyes helyzetek elkerülése érdekében az Angyal utcában egy új várakozni tilos táblát is elhelyeztek a Pesti utca irányába, a Bányász utcán túl.

Kiemelt tartalmak