Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Már üzemelnek az ivócsapok

2022. 06. 16. Hírek Utolsó módosítás: 2022. 06. 23. 16:53

Az ivó- és díszkutak mellett már a tűcsapokról is felfrissíthetik magukat a városban közlekedők, miután a Heves Megyei Vízmű Zrt. felszerelte az ivócsapokat a tűzcsapokra.

A gyöngyösi önkormányzat hat évvel ezelőtt vásárolt tűzcsapokra szerelhető ivócsapokat, amelyeket a Heves Megyei Vízmű Zrt. minden évben a nyári szezon kezdetén helyez üzembe. Ilyen ivócsapot találnak Mátrafüreden az Akadémia úton, illetve Gyöngyösön: a kisvasútnál, a Szövetkezet utcában, a Kócsag utcában a kollégiummal szemben és a Hanisz tér északi végében, a zebra mellett a parknál.

Az ivócsapok mellett továbbra is üzemelnek a folyamatosan fejlesztett ivó- és díszkutak a város összesen húsz pontján, például a Könyves Kálmán téren, a Hanisz téren és a Fenyő áruház előtt a Kakasos fiú szobránál, Kossuth Lajos u. 1. szám (földhivatal) előtt, a Barátok terén, valamint a nagyobb játszótereken. Az ivókutak helye ezen a térképen megtalálható.

A nyári hőségben nagyon fontos, hogy folyadék nélkül ne induljunk útnak, a palackokat pedig a város számos pontján újra lehet tölteni. Viseljünk lenge ruházatot, a legmelegebb órákban pedig ne tartózkodjunk a napon.

Kiemelt tartalmak