Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Ha tudja, segítse a polgárőrbázis létrehozását!

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2022. 06. 17. Hírek

Polgárőr bázis kialakításához kéri a gyöngyösiek segítségét a Gyöngyös Város Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület, amely májusi közgyűlésén mutatta be a bázis látványterveit. A központ kialakításához az egyesület térítésmentesen kapott telket az önkormányzattól, a Városi Civil Alap kiírásán pedig 8,5 millió forintot nyertek el a Fuvaros utcába tervezett bázis kialakításához.

Az év elején adott árajánlatokhoz képest azonban az építési költségek jelentősen, egymillió forinttal emelkedtek, amit az egyesület külső segítség nélkül nem tud előteremteni.

A Gyöngyös Város Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület ezért a gyöngyösiekhez, a városban működő vállalkozásokhoz fordul, hogy a hiányzó összeget összegyűjtse. Ha szeretne segítséget nyújtani a polgárőr bázis kialakításához, a következő bankszámlaszámra utalhatja adományát:

  • 11600006-00000000-83787184

A számos városi rendezvény lebonyolítását segítő polgárőr egyesület tagjai szabadidejüket áldozzák a város közbiztonságának erősítésére, céljuk a város legveszélyeztetettebb területén egy olyan telephely kialakítása, ahol a társzervekkel, a rendőrséggel és a városrendészettel közösen ügyeleti rendszert valósíthatnak meg a minél gyorsabb intézkedés érdekében.

Kiemelt tartalmak