ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Péntektől kétirányú lesz a forgalom a 24-es főúton

2021. 10. 21. Hírek

Október 22-től a Mátrai út felől is behajthatunk a Koháry utcába, visszaadják a kétirányú forgalmat a Mérges útig. A 24-esen jelenleg a 3-as számú főúttól a Kossuth utcáig a járdák megsérült szakaszait javítják, és a gyalogátkelőhelyek akadálymentesítését végzik.

A héten a 24-es főút teljes szakaszán befejeződik a kopóréteg megépítése, elkészülnek a kiemelt szegélyek, és a köztük lévő részek aszfaltozása is megtörténik – tudtuk meg Pál Istvántól, a kivitelezést végző HE-DO Kft. műszaki vezetőjétől.

Megtörtént a Mérges utcai szakaszon a buszperonok és járdák aszfaltozása.A Báthory utca és az Egri utca, valamint a Kossuht Lajos út és a Spar közötti szakaszon a héten felszerelik az újonnan kialakított csomópontokban a közlekedési lámpákat.

A napokban a 3-as számú főút és a Kossuth út közti szakaszon elkezdődik a szegélyen kívüli területen a tereprendezés.A hétvégére felfestik az útburkolati jeleket a Pampuk-sarok és a 3-as főút között.

A gyalogos átkelési helyszíneken hamarosan befejezik a járdakorrekciós munkákat, valamint a vakok és gyengén látók biztonságosabb közlekedését segítő úgynevezett taktilis jelzőkövek beépítését.

Kiemelt tartalmak