ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Legyen Gyöngyösé Az év honlapja díj!

2021. 10. 19. Hírek Utolsó módosítás: 2021. 10. 28. 15:46

Ismét megméretteti tavasszal megújult honlapját Gyöngyös önkormányzata. A Magyar Városmarketing Díj pályázaton nemrég két Városmarketing Gyémánt Díjat nyert honlap most Az év honlapja cím birtokosa szeretne lenni. A díjról szakmai zsűri dönt, de közönségszavazás is lesz, és ehhez kéri az önkormányzat minden lokálpatrióta gyöngyösi szavazatát.

Az év honlapja pályázatot koordináló Kárpáti István alpolgármester elmondta: a megújult gyongyos.hu az elmúlt fél évben már bizonyított, hiszen mind a gyöngyösiek, mind pedig a városba és a Mátrába érkező látogatók élnek a honlap adta előnyökkel és lehetőségekkel. Az oldalt nem csupán tájékozódásra használják, hanem igénybe veszik az interaktivitást lehetővé tevő funkciókat is.

– Bízunk benne, hogy a honlap használói elégedettségüket most egy vokssal is kifejezik Az év honlapja szavazáson – tette hozzá az alpolgármester.

A gyöngyösi önkormányzat Az év honlapja pályázatában kiemelte: a megújult városi honlap kialakításkor az ügyfélbarát szemléletre törekedtek a hivatali jelleg helyett. A honlapot úgynevezett mobil-first filozófiával tervezték, ami azt jelenti, hogy az arculati tervek elsőként mobilra készültek el, emellett a menürendszert is ennek jegyében alakították ki. Gyöngyös város honlapja tehát nem csupán mobilbarát, hanem mobilra tervezett!

Az interaktív kommunikáció erősítése érdekében létrehozott Bejelentő a divatos városapplikációk funkcióját tölti be, úgy, hogy a fejlesztése annak töredékébe került. Szintén a honlap előnyére szolgál, hogy az átláthatóságot szolgáló költségvetési aloldalon vizuálisan mutatja be a költségvetést, de helyet kapott az oldalon a turizmus és az uniós fejlesztések bemutatása, valamint a környezetvédelem is kiemelt helyen szerepel.

A honlap fejlesztése természetesen folyamatos, tavasz óta is több új tartalom és funkció került fel, ilyen nemrégiben a „Szomszédom a felügyelő” oldal és annak interaktív tartalmai.

Az év honlapja versenyén Gyöngyös megújult honlapjára bárki leadhatja közönségszavazatát.

A szavazáshoz Facebook-bejelentkezés szükséges.

Kiemelt tartalmak