Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Látogatási tilalom az Idősek Bentlakásos Otthonában

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2020. 09. 03. Covid-19 | Hírek Utolsó módosítás: 2021. 03. 19. 18:17

Látogatási és kijárási tilalmat rendelt el a fenntartó szeptember 2-tól visszavonásig a gyöngyösi Idősek Bentlakásos Otthonában (IBO) a koronavírus-járvány terjedése miatt, valamint a tömeges megbetegedés megelőzése érdekében.

Az intézményben továbbra is fogadják a gondozottaknak érkező csomagokat, ám ezt szigorú feltételekhez kötik:

  • A kívülről érkező csomagokat fertőtleníthető, eldobható, névvel, szobaszámmal ellátott táskákban kell leadni, amit fertőtlenítés után az ellátottak még aznap megkapnak.
  • A csomagban eldobható tárolódobozokat kell elhelyezni.
  • A csomagot a gazdasági bejáratnál veszik át munkanapokon 14 és 18 óra között, hétvégén 14 és 15 óra között.

A látogatási tilalom alatt a személyes találkozások helyett az Idősek Bentlakásos Otthona mentálhigiénés csoportjának munkatársaitól kérhető információ.

Munkanapokon a 8 és 16 óra között e-mailben vagy hagyományos levél formájában küldött üzenetet nagy betűkkel nyomtatva átadják a címzettnek.

A lakóknak minden esetben biztosítják a telefonos beszélgetés lehetőségét, melynek időpontját előre egyeztetni kell telefonon vagy e-mail-ben a +36 30 205 28 42-es telefonszámon vagy az ibomentalos@gyongyosikisterseg.hu címen.

A lakók egészségi állapotáról a +36 30 501 0475 telefonszámon adnak felvilágosítást.

Az ellátottak általános állapotáról 0-24 órában a +36 37/311 026-os telefonszámon lehet érdeklődni.

Lehetőség van továbbá Viberen és Messengeren is videóhívásra, melynek technikai feltételeit az intézményben az IBO biztosítja. A videóhívás szintén előzetes időpontegyeztetéshez kötött, melyet e-mailben vagy telefonon kérhetnek a hozzátartozók. Az erre az alkalomra létrehozott profilt (Mentalos Ibo) meg kell jelölni ismerősnek, majd a leegyeztetett időpontban kezdeményezni kell a hívást.

Kiemelt tartalmak