ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Kuflikkal ért véget a népszerű szünidei foglalkoztató a városi könyvtárban

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 08. 24. Hírek

Utolsó Bőrönd-meséjéhez és egyben a programsorozat végéhez ért a gyöngyösi Vachott Sándor Városi könyvtár szünidei foglalkoztatója. A sorozatot idén a nyári szünidő végén indították el, segítve ezzel a gyerekek táborok utáni foglalkoztatását. A sorozat annyira népszerűnek bizonyult, hogy volt olyan alkalom, amikor egy óvodai csoport is meglátogatta őket. A kuflik meséjére több mint 20 család volt kíváncsi.

Tóth Szilvia gyermekkönyvtáros a Gyöngyösi TV-nek elmondta, eddig mindig az iskola vége után egy héttel kezdték el ezt a négy hetes foglalkozás sorozatot, most kitolták július vége, illetve augusztus elejéig, mert az volt a tapasztalat, hogy sokan mondták, hogy augusztusban már nincsenek táborok és nem nagyon tudják hová vinni a gyerekeket, ezért úgy gondolták, hogy ez így egy remek alkalom.

Az utolsó foglalkozás végén a kicsik saját kuflijukat is elkészíthették.

A játékos mesefoglalkozás és barkácsolás idén is népszerű volt, mindegyik alkalmon körülbelül 20 gyerek vett részt. A hét kufli legújabb kalandjait a gyöngyösi moziban is megnézhetik a meserajongók.

Borítókép: Gyöngyösi Tv

Kiemelt tartalmak