Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Gyöngyösön is változik a szolgáltató

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 08. 24. Hírek

Szeptember elsejétől az MVM Next veszi át az egyetemes áramszolgáltatást az ELMŰ-ÉMÁSZ szolgáltatási területén, így Gyöngyösön is. Emiatt az érintett ügyfelek augusztus végén egy végszámlát kapnak majd. A pontos elszámolás érdekében az eddigi szolgáltató arra kéri a lakosokat, hogy ebben a hónapban a megszokott módon adják meg mérőállásukat. A szolgáltatóváltás a villamosenergia árát és minőségét nem befolyásolja, ám az ügyfélszolgálati elérhetőségek változni fognak.

Losonczi Gergely, az E.ON Hungária Csoport vállalati kommunikációs vezetője a Gyöngyösi TV-nek elmondta, a társaság arra kéri az ügyfeleket, hogy augusztus elseje és 28-a között olvassák le és adják meg a mérőállásukat az ELMŰ-ÉMÁSZ telefonos vagy online ügyfélszolgálatán. Így tudják segíteni azt, hogy minél pontosabb legyen ez a végszámla.  Ha valaki ezt nem teszi meg, akkor a szolgáltató a fogyasztási szokásoknak megfelelően, becsléssel határozza meg a végszámla összegét.

A számlájukat csoportosan beszedési megbízással fizető ügyfeleket a bankok központilag módosítják az új szolgáltatóra.

Ha valakinél lejárt tartozása miatt kikapcsolta a szolgáltatást a jelenlegi ÉMÁSZ, a visszakapcsolást akkor tudja intézni, ha a tartozását az eddigi szolgáltatónál rendezi. A cég kapcsolatban marad az ügyfelekkel, hiszen minden műszaki beavatkozást igénylő feladatot elvégez a jövőben is, mint a mérőórák felszerelése, cseréje, vagy ellenőrzése.

További információ ITT.

Borítókép: Gyöngyösi TV

Kiemelt tartalmak