Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Közlekedési szabályszegés okozta a körözött személyek vesztét

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 09. 19. Hírek

A Gyöngyösi Városrendèszet a 24-es számú főút belterületi szakaszán zajló munkálatok miatt megváltozott forgalmi rend ellenőrzésében és a szabályszegők kiszűrésében kiemelt szerepet kapott. A felügyelők a biztonságos közlekedés fenntartásában működnek közre.

Az elmúlt időszakban több olyan autós is a látókörükbe került, akik a közlekedés biztonságát veszélyeztették.Volt, hogy terelőbójákat borogató férfi ellen intézkedtek, de több esetben tilosban parkoló autósokat is figyelmeztettek. Egy esetben szabálysértési feljelentést tettek, miután a renitens állampolgár ellenállt az intézkedésnek és szidalmazta a közterület-felügyelőket.

Legutóbb pedig egy az esti órákban szabálytalanul közlekedő autósra lettek figyelmesek a Koháry úton. A kocsi sofőrje nem tudta igazolni magát ezért a Gyöngyösi Városrendèszet munkatársai értesítették a rendőrséget. Ekkor derült ki, hogy amellett, hogy a sofőrnek jogosítványa sem volt, még köröztek is, továbbá utasa is különböző jogsértések miatt körözés alatt állt. Az elkövetőket előállították a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon. – számolt be Facebook oldalán a Városrendészet Gyöngyös

Az állami kezelésben lévő 24-es számú főút belterületi szakaszán zajló munkák még javában tartanak, ennek ideje alatt pedig tovább folytatódnak az ellenőrzések.

Kiemelt tartalmak