Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Köszöntötték Kevint, az év első újszülöttjét

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2022. 01. 04. Hírek

Ajándékkal köszöntötte a Bugát Pál Kórház idei első újszülöttjét Kárpáti István, Gyöngyös alpolgármestere valamint az az egészségügyi intézmény vezetése. Kevin január 1-jén éjszaka az év első kisbabájaként született Gyöngyösön.

Dr. Assani Omar orvosigazgató Jakabovits Ferencné ápolási igazgató, dr. Watti Jezdancher orvosigazgató-helyettes és dr. Pap Zoltán osztályvezető főorvos társaságában látogatta meg Kevin édesanyját, akinek az önkormányzat nevében Kárpáti István alpolgármester fejezte ki jókívánságait.

A járványügyi szabályok miatt a szülészeti osztály előterében adták át az ajándékokat az immár kétgyermekes édesanyának, aki elmondta: mindketten jó egészségnek örvendenek. Kevin a család második gyermeke, akit 4 éves nővére már nagyon vár otthon, Szurdokpüspökiben. .A Bugát Pál Kórház szülészetén 2021-ben 945 kisbaba született, ez ötvenegy újszülöttel több, mint az előző évben. Az új épületben található megújult szülészet és a 2021-ben befejezett családbarát program révén felújított szülőszobák nagy vonzerőt jelentenek a kismamák számára. A gyöngyösi kórházban az elmúlt évben 53 millió forintot költöttek az alternatív szüléskísérésre is alkalmas helyiség kialakítására (szülőkád, multifunkciós szülőágyak, az apa, illetve szüléskísérő számára öltöző, zuhanyzó létesítése). Az osztály dolgozói: orvosok és szülésznők, valamint szakápolók képzésekben vettek részt, melynek célja a szülés minél jobb kísérése, segítése volt.

Kiemelt tartalmak