ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Készül az út az új ipari területnél

2021. 10. 20. Hírek Utolsó módosítás: 2021. 10. 26. 09:55

Elkezdődött az aszfaltozás, épül a város új ipari területének feltáró útja. A munkálatok jól haladnak, hamarosan elkezdődik a terület közművesítése. Emellett megépül majd a kerékpárút és a csapadékvíz-elvezető árok is – tájékoztatta Szántó Zsolt, a Green Controll Expert Mérnökiroda Kft. ügyvezető igazgatója a Gyöngyösi Televíziót.

A projekt megvalósítása az előzetes terveknek megfelelően halad. A beruházáshoz a napsütéses, száraz októberi időjárás is kedvez, ami az aszfaltozásra kiválóan alkalmas.

A beruházással kapcsolatban, melyhez közel 700 millió forint vissza nem térítendő pályázati támogatást nyert Gyöngyös önkormányzata, Hiesz György polgármester kiemelte: már most vannak az új ipari terület iránt érdeklődő befektetők.

– Éppen ezért öröm, hogy a területet már tavasszal egészen biztosan át lehet adni, miután a közművesítés is megtörténik, és lehetőség nyílik a környékbeli területek bevonására is. Gyöngyösön elsősorban távolkeleti befektetők jelentkeztek – mondta Hiesz György, Gyöngyös polgármestere.

Kiemelt tartalmak