Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Ingyenes egészségügyi szűrőnap Gyöngyösön

2023. 05. 11. Hírek

Ingyenes egészségügyi szűrőnapot rendez május 27-én a Szekrényes Fotó Optika a Jókai Mór utcában. Az életmódtanácsadással és anatómiai bemutatóval egybekötött rendezvény Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja keretében valósul meg.

Harmincötféle átfogó vizsgálattal, életmódtanácsadással, látványos anatómiai bemutatóval és háromdimenziós anatómiai mozival várják az érdeklődőket a Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja keretében megrendezendő szűrőnapon a Jókai Mór utcában a Szekrényes Fotó Optika előtti területen.

A programot mindazoknak ajánlják, akik átfogó vizsgálatot szeretnének egészségi állapotukról és szeretnék megismerni az egészséges életmóddal kapcsolatos lehetőségeket. Látványos anatómiai bemutató segítéségével ismerhetik meg az emberi test működését és felépítését, valamint elsajátíthatják az újraélesztés technikáját. Újdonság a virtuális 3D anatómiaimozi-sátor, ahol a látogatók 20 perces előadást tekinthetnek meg egyedi, háromdimenziós látvány- és hangelemekkel. A program minden látogató részére biztosít egy 176 oldalas egészségkönyvet és egy ajándék információs prevenciós csomagot.

A szűrőnapot május 27-én, szombaton, 9 és 16 óra között rendezik. A szűrővizsgálatok ingyenesek, de előzetes bejelentkezéshez kötöttek. Regisztrálni a 37/500 353 vagy a 20/335 0675 telefonszámon lehet.
Az országos szűrőprogramról a https://egeszsegprogram.eu/ oldalon talál bővebb tájékoztatást.

Kiemelt tartalmak