Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Indul a nyári szezon a strandon

2023. 06. 15. Hírek Utolsó módosítás: 2023. 06. 21. 15:19

Június 16-án, pénteken indul a nyári szezon a gyöngyösi strandon, amely öt medencével, immár hétvégén is várja az úszni és fürdőzni vágyókat.

Átáll a nyári nyitvatartási rendre a Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand, amely június 16-ától hétköznap 6 és 19, hétvégén pedig 9 és 19 óra között várja a vendégeket. Az elmúlt hetekben nem csak a medencék takarítását, fertőtlenítését és feltöltését végezték el az üzemeltető Gyöngyösi Sportfólió Kft. szakemberei, de a strand 2,5 hektáros parkját is felkészítették a nyári szezonra.

A belépőjegyek ára nem változik, a fürdőzők összesen öt medence közül választhatnak, a fedett uszodai részben a 33 méteres úszómedence mellett egy oktató- és egy élménymedence, a szabadban pedig az 50 méteres úszómedence és egy gyermek élménymedence várja a vendégeket.

A fürdő területén mindemellett homokos strandröplabda és strandlabdarúgó pálya, teqball asztal és lábteniszpálya is található, a vendégek pedig két büfé kínálatából választhatnak. A strand szolgáltatásai a nyáron folyamatosan bővülnek, várhatóan júliustól vízi akadálypálya is várja majd a fürdőzőket.

Kiemelt tartalmak