Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Hivatalvezetőt és rendőr alezredest jutalmaztak

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 07. 05. Hírek Utolsó módosítás: 2021. 07. 16. 06:26

Dr. Horváth Gábor, a városháza igazgatója, valamint Szilágyi Norbert Sándor rendőr alezredes vehette át idén a Gyöngyös Város Közszolgálatáért kitüntetést.

A július 5-ei képviselő-testületi ülés keretében adták át az önkormányzat által alapított Gyöngyös Város Közszolgálatáért elismeréseket. A díjból évente kettő adományozható.

A kitüntetést idén a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatóságának vezetője, dr. Horváth Gábor kapta meg.

Az igazgató harminc éve dolgozik a köz szolgálatában, a gyöngyösi közigazgatásban 1991 óta lát el szakmai feladatokat, több mint húsz éve tölt be vezetőbeosztást. Munkája elismeréseként 2001-ben „Címzetes tanácsos”, 2009-ben „Címzetes vezető-főtanácsos” címet kapott.

Gyöngyös Közszolgálatáért kitüntetésben részesült a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának vezetője, Szilágyi Norbert Sándor. A rendőr alezredes 2000. július 1-én került a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Vizsgálati Alosztály állományába, vizsgálói beosztásba. A Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálynak 2007-től megbízott alosztályvezetője, majd 2009-től kinevezett alosztályvezetője. Szakmai munkájának elismeréséül 2011-től a Bűnügyi Osztály élére nevezték ki, osztályvezetői beosztásba. Jelenleg is ebben a beosztásban látja el szolgálati feladatait.

Az elismerést mindkét díjazott Hiesz György polgármestertől vette át, a kitüntetetteket Kévés Tamás alpolgármester köszöntötte.

A jutalomban részesült közszolgák mindketten hangsúlyozták: kitüntetésük mindenképpen egy csapatmunka eredménye, és kollégáik mellett köszönetet mondtak a családjuknak is azért, hogy hivatásukban dicséretes módon helyt tudnak állni.

Kiemelt tartalmak