Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Hátrányos helyzetű gyerekeket és cukorbetegeket támogattak

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 12. 18. Hírek

A gyermekek védelmét is felvette céljai közé a Mátra Lions Club. A nemzetközi programhoz való csatlakozásnak köszönhetően hűtőszekrényt és tanszercsomagokat adományoztak a gyöngyösi oroszlánok a Hatáspont Tanoda részére. Füköh Levente a szervezet alelnöke a Gyöngyösi TV-nek elmondta, már egy ideje figyelemmel kísérik az ifjúsági szervezet működését, a tanodában látottak pedig meggyőzték őket arról, hogy megérdemlik a támogatást.

Végül az igényeket kielégítve a Mátra Lions Club egy hűtőt vásárolt a tanodának, amely jó szolgálatot tesz majd, hiszen ebben tárolhatják majd a gyerekek a mindennapi uzsonnájukat, élelmiszereket. De kisebb tanszercsomagokat is adományoztak, amelyet jövőre tud majd hasznosítani a tanoda. Fűköh Levente, a Mátra Lions Club alelnöke kiemelte, hogy az adományozással egy hosszabb távú kapcsolat kezdődött el a két szervezet között.

Az ünnepi időszakban a Mátra Lions Club a gyöngyösi önkormányzattal közösen a helyi Cukorbetegek Egyesületét is támogatta 32 darab csomaggal. Cukormentes keksz, feketeribizlis szörp és fontos tudnivalókkal teli diabétesz magazinok találhatók meg a csomagban, remélve, hogy ezzel megkönnyítik a karácsonyi készülődést az egyesület tagjainak.

Kiemelt tartalmak