Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Hagyományteremtő módon került megrendezésre a Civil Nap Gyöngyösön

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 09. 07. Hírek

Számos szervezet képviseltette magát szombaton azon a Civil Napon, amelyet a Mátra Honvéd Kaszinó Kulturális Egyesület szervezett Gyöngyösön. A rendezvényen a veteránautó-bemutatón és koncerten kívül, az érdeklődők ingyenes egészségügyi szűrővizsgálaton is részt vehettek. A szakemberek összesen 600 vizsgálatot végeztek el, többek között szájüregi, bőrrák szűrést, de volt általános állapotfelmérés és vérnyomásmérés.

Hogy mennyire fontos a rendszeres szűrővizsgálat, azt ez az esemény is megmutatta, hiszen volt több olyan eset is, ami azonnali ellátást igénylő daganatos elváltozást mutatott.

A zenekarok közül bemutatkozott a DVD gitárduó, Bor és Szerelem című műsorukkal, a Kaszinó Team, akik régi slágerekből álló dalcsokrot adtak elő, illetve a Dirty Barbies rock együttes is. – számolt be róla a Gyöngyösi TV

A Civil Nap keretében véradást is szerveztek a Gyöngyös Város Barátainak köre és a Bugát Pál Kórház közreműködésével a Mátra Művelődési Központban, amelyen több tucatnyian tartották karukat tű alá, hogy ezzel  is segítsenek másoknak.

Borítókép: Gyöngyösi TV

Kiemelt tartalmak