Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Gyöngyösön is megvehetjük automatából a busz- és vonatjegyeket

2022. 10. 12. Hírek

Már öt Volánbusz-állomáson, Gyöngyös mellett Egerben, Gödöllőn, Hódmezővásárhelyen és Salgótarjánban is a MÁV-START felújított automatájából lehet könnyen és gyorsan megvásárolni a vasúttársaság jegyei vagy bérletei mellett a Volánbusz helyi díjtermékeit is – közölte a MÁV csoport.

Az utasok kiszolgálása, a közösségi közlekedési eszközök közötti átszállás megkönnyítése érdekében folyamatosan bővül a jegyértékesítési szolgáltatások köre. A mostani fejlesztésnek köszönhetően öt város buszállomásán egyszerre megvehetjük a vonatra és a helyi buszjáratokra szóló jegyeinket, bérleteinket is. Ennek köszönhetően Egerben, Gödöllőn, Gyöngyösön, Hódmezővásárhelyen és Salgótarjánban is kevesebb sorban állással, egyszerűbben megoldható a jegyvásárlás.

A MÁV-Volán-csoport hosszútávú célja, hogy az utasok egységes felületen, egyszerűbben tudják megváltani menetjegyeiket és bérleteiket – legyen szó akár buszos, akár vasúti utazásról. Ennek érdekében, 2020-ban kezdődött meg a különböző régiókban a Volánbuszra érvényes díjtermékek értékesítése a vasúttársaságnál is.

A MÁV-START interaktív térképe segítségével az utasok naprakészen tájékozódhatnak az automaták elérhetőségéről.

Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: MÁV-Start

Kiemelt tartalmak