Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Fokozott járványügyi védekezéseket vezetnek be a gyermekintézményekben

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 10. 29. Hírek

A romló járványügyi adatok miatt ismét életbe lépnek a szigorítások a gyöngyösi óvodákban és bölcsődékben.

Ez az jelenti, hogy a szülők csak maszkban léphetnek be az intézményekbe, az öltözőkbe egyszerre csak két szülő tartózkodhat, valamint kötelező a kézfertőtlenítés. A járványügyi helyzet miatt arra kérik a szülőket, beteg gyermeket ne vigyenek az óvodákba, őket csak orvosi igazolással fogadják.

A mosdókba és a csoportszobákba a szülők nem mehetnek be, igaz ez a bölcsődékben főként a beszoktatás időszakában kevésbé oldható meg, így ilyen esetben kiemelten figyelnek a higiéniára.

Míg korábban az országos tisztifőorvos úgy fogalmazott, hogy lehetőleg a nyunyókát a gyerekek hagyják otthon, a gyöngyösi intézményekbe továbbra is vihetik a gyerekek az alvóbarátot, hiszen a pedagógusok szerint az egy nagyon fontos kötelék, amitől nem szeretnék megfosztani a gyerekeket, csupán arra kérik a szülőket, hogy azok higiénikusak legyenek.

Fogadóódák előre egyeztetett időpontban lehetségesek, az őszi rendezvények véget értek. Arról, hogy a közelgő adventi programokat megtartják-e, később döntenek.-számolt be róla a Gyöngyösi TV

Kiemelt tartalmak