Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Figyeljünk egymásra – kezdődik a motoros szezon

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 03. 26. Hírek Utolsó módosítás: 2021. 03. 28. 18:22

Ha lehet hinni az előrejelzéseknek, hétvégére megérkezik az igazi tavasz, így várhatóan sokan leporolják a motorjukat, ezzel pedig elkezdődik a szezon.

A Mátra, illetve a Bükk térsége közkedvelt a motorosok körében. Ennek megfelelően nem csak megyénkből, hanem az ország más részeiről is érkezhetnek majd ide. A rendőrség arra kéri őket, hogy csak megfelelő felszereléssel és óvatossággal közlekedjenek ezeken a kritikus helyeken. Az elmúlt évben közel 50 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okoztak motorosok és segédmotorosok, melyből sajnálatos módon 4 halálos tragédiával végződött.

A Hatvani Motoros Egyesület elnöke nem ajánlja addig a motorozást, amíg nem lesz állandó, körülbelül 15 fokos meleg. Hiszen a gumik ilyen hőmérsékleten nem tapadnak megfelelően és a több hónapos kihagyás is sokat számít. Nem csak a motorosoknak, de az autósoknak is körültekintőbben kell közlekedniük. Fontos, hogy észrevegyük a motorost, kezdjük el keresni a szemünkkel, autósként nézzünk bele többször a visszapillantó tükörbe.

Kiemelt tartalmak