Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Ezt tanultam a biztonságos közlekedésről – videópályázat indul gyerekeknek

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 05. 13. Hírek

Kampányt indított a Nemzeti Útdíjfizetés Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) #közlekedjbiztonságosan címmel. A társaság idén immár harmadik éve csatlakozik a Közlekedéstudományi Egyesület által koordinált programsorozathoz, amelynek keretében a kampány első elemeként általános- és középiskolás diákok számára hirdeti meg közlekedésbiztonsági témájú videópályázatát.

A NÚSZ „Ezt tanultam a biztonságos közlekedésről” címmel útjára indított videópályázata keretében arra kéri a gyerekeket, mutassák meg, hogy számukra mit jelent a biztonságos közlekedés, mit tanultak a témában a szüleiktől, az iskolában, vagy akár a saját tapasztalataikból. A legalább 15, legfeljebb 60 másodperces videókban bemutathatnak a témába vágó közlekedési helyzeteket, szituációkat, értelmezhetnek közlekedési szabályokat. A lehetőségeknek csak a gyerekek kreativitása szabhat határt.

A legjobb alkotások beküldőinek nyereménye egy-egy GoPro HERO8 kamera, valamint a győztesek Hoffer Zsolttal, a Hungarian Police Rallye Team (HPRT) pilótájával elmehetnek egy élménykörre a HPRT új, Ford Fiesta Rally3 versenyautójával. A második és a harmadik helyezettek ajándékutalványt kapnak 50, illetve 30 ezer forint értékben.

A pályamunkákat a jelentkezőknek a YouTube-ra kell feltölteniük, és a pályázatot 2021. október 10-én éjfélig kell beküldeniük a kommunikacio@nemzetiutdij.hu címre. A nyertesek nevét a NÚSZ 2021. október 17-ig közzéteszi.

A NÚSZ az év végéig számos egyéb akcióval hívja fel a figyelmet a biztonságos, kulturált közlekedés fontosságára.
További részletek a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. weboldalán.

Kiemelt tartalmak