ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Az Üdvhadsereg családi bölcsődéjét támogatták a városvezetők

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 08. 21. Hírek

Ebben a hónapban is egy kisgyermekekkel foglalkozó intézmény kapta a városvezetői támogatást. Mint ismert a polgármester és az alpolgármesterek fizetésükből minden hónapban felajánlanak 60 ezer forintot, mindig más szervezetet vagy magánszemélyt támogatva. Míg legutóbb a Mesevár Tagóvoda árnyékoló-vásárlását segítették, most az Üdvhadsereg hat éve működő családi bölcsődéjét támogatják.

A karitatív szervezet öt kisgyermekkel kezdi a szeptembert, összesen pedig két csoportban, tíz aprósággal tudnak foglalkozni. Horváth Nikoletta, az Üdvhadsereg Családi Bölcsőde vezetője a Gyöngyösi TV-nek elmondta, itt a kis létszám a legfontosabb, a tartalmas idő, amit velük tudunk tölteni. Teljesen egyénre szabott napirenddel dolgozunk, az időbeosztás, a napirend is teljesen egyénre szabott.

Bárki jelentkezhet, a rászoruló gyermekek családjai számára a bölcsődei ellátást ingyenesen biztosítják.

A polgármester és az alpolgármesterek minden hónapban kiválasztanak egy szervezetet, intézményt vagy magánszemélyt, fizetésükből támogatják őket. A bölcsőde vezetője azt mondta: terveik már vannak, de pontosan még nem tudják, mire költik a pénzt. Az viszont biztos, hogy a gyermekek kapnak belőle valamilyen játékot.

Kiemelt tartalmak