Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Az egyik legsikeresebb véradói helyszín a Blue Box

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 08. 25. Hírek

„Zárd a nyarat, nyisd a szíved, tartsd a karod!” – ezzel a mottóval szerveztek idén két napos véradást Gyöngyös legnagyobb szórakozóhelyén. A Blue Boxban hetedik alkalommal van lehetőség vért adni és életeket menteni.

Benke Ádám, szórakozóhely kommunikációs menedzsere elmondta, minden évben óriási siker náluk a véradás, mindig sikerül valamilyen statisztikai rekordot megdönteniük vagy az új véradók számát, vagy az aznapi véradók számát illetően. Hozzátette: az egészségmegőrzés jegyében dietetikai programmal is készültek a rendezvényre.

A rendezvény fővédnöke idén Kárpáti István alpolgármester volt, aki a rendezvényt megelőző sajtótájékoztatón elmondta, hogy fontos az élet védelme, ami szorosan összefügg a véradással, így most beváltotta egy régebbi ígéretét, életében először vért adott.

Az eseményen jelen volt a Vöröskereszt Heves megyei igazgatója is, aki reméli, hogy most is rekordot döntenek a helyiek. Grubert Roland kiemelte, hogy a nyár mindig nehéz véradásszervezés szempontjából, de ilyen és hasonló programokkal próbálják ellensúlyozni azt, hogy többen vannak szabadságon.

Az eseményhez közszereplők is csatlakoztak, hogy még jobban népszerűsítsék a véradást és annak fontosságát.

A véradókat ma is várják 11 órától 5 óráig. A helyszínre party-taxi ingyenesen viszi a segíteni vágyókat.-számolt be róla a Gyöngyösi TV

Kiemelt tartalmak