Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Átadták a 24-es út megújult, gyöngyösi szakaszát

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 11. 13. Hírek

Ünnepélyesen is átadták az állami kezelésben lévő 24-es számú főút első felújított szakaszát. A beruházás részeként mintegy 20 ezer négyzetméteren burkolatjavításra került sor, 3500 folyóméteren mozgáskorlátozottak számára és babakocsival is könnyen megközelíthető süllyesztett szegélyek kerültek megépítésre, a 24-es számú főút belterületi szakaszán található buszmegállók burkolata is megújult mintegy 700 m2-en, illetve egyes járdaszakaszok is megújultak közel 1300 négyzetméteren. Emellett kialakításra került, a Bethlen Gábor úti kereszteződésben egy jelzőlámpás csomópont, és lámpás gyalogátkelőhely épült a Vitis előtt és az Erzsébet királyné útjánál. A forgalom akadálymentes közlekedése érdekében, a 24-es főút gyöngyösi átkelési szakaszán jelzőlámpás zöldhullámot alakítanak ki.

Tavasszal folytatódik a 24-es út további szakaszainak felújítása egészen Mátraházáig, illetve a Nyugati elkerülő út munkálatai, párhuzamosan egyes városi fenntartású utakkal együtt.

A gyöngyösi önkormányzat is beszállt a munkálatokba, összesen 22 millió forint pluszforrást biztosított többek között akadálymentesített gyalogátkelők kialakítására, járdák javítására és akna fedlapok cseréjére.- számolt be róla a Gyöngyösi TV

Kiemelt tartalmak