Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Átadták a forgalomnak a Petőfi út felújított szakaszát

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2022. 05. 19. Hírek Utolsó módosítás: 2022. 05. 26. 09:35

Május 20-án délután átadták a forgalomnak a Petőfi Sándor út felújított szakaszát a Szent Bertalan-templom és a Korcsolyás Tamás utca között, és északi irányból érkezve a Petőfi utcáról lehetővé válik a balra kanyarodás a Szent Bertalan utcába.

Az útszakaszon április elején kezdődtek felújítási munkák, amelyekkel mostanra végzett a kivitelező. Ezzel azonban nem ért véget a Petőfi út felújítása, hétfőn, május 23-án indul a második ütem a Korcsolyás Tamás és az Őrálló utca közötti szakaszon, miközben a Heves Megyei Vízmű Zrt. az 54. és 182. házszámok közötti szakaszon végez ivóvíz rekonstrukciós munkákat június 1-ig félpályás útlezárás mellett. Ugyancsak dolgozik a kivitelező a Vachott Sándor utcában, amelyet a munkálatok idejére szintén lezártak a forgalom elől.

Az állami kezelésben lévő belterületi utak felújításának második ütemében az alábbi utcákban újítják fel az útburkolatot:

  • Damjanich János utca Deák Ferenc utca és a Kálvária utca közötti szakaszán 2022. 05. 23. – 07.31. között, félpályás zárás és lámpás forgalomirányítás mellett,
  • Petőfi Sándor utca Korcsolyás Tamás utca és az Őrálló utca közötti szakaszán 2022. 05. 23. – 07.01. között, félpályás zárás és lámpás forgalomirányítás mellett,
  • Kossuth Lajos utca Petőfi Sándor utca és a 24. sz. főút közötti szakaszán 2022. 07. 18. – 09.09. között, félpályás zárás és egyirányúsítás mellett,
  • Kossuth Lajos utca 24. sz. főút és a Vasút utca közötti szakaszán 2022. 08. 01. – 09.30. között, félpályás zárás és egyirányúsítás mellett,
  • Vasút utca Kossuth Lajos utca és a vasútállomás közötti szakaszán 2022. 07. 04. – 07.31. között, jelzőőrös forgalomirányítás mellett.

A munkavégzés ideje alatt az érintett szakaszok lezárásra, egyes ütemekben pedig egyirányúsításra kerülnek. A lezárt szakaszokra a helyben lakók, a közfeladatot ellátó (mentők, tűzoltók, rendőrség), valamint az áruszállítást végző járművek hajthatnak be.

A kivitelezéssel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken jelezhetik észrevételeiket:

További információ: www.facebook.com/nifzrt

Bár a beruházásokat nem a gyöngyösi önkormányzat végzi, az egyeztetések során a város folyamatosan keresi a lehetőségeket, hogyan tudná enyhíteni a lezárások okozta kellemetlenségeket.

Előre is köszönjük türelmüket és együttműködésüket!

Kiemelt tartalmak