ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Álláspályázat: környezetvédelmi ügyintéző

2023. 11. 20. Karrier | Pályázatok

Gyöngyös Város Jegyzője pályázatot hirdet a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatósága munkahelyen

környezetvédelmi ügyintéző   

álláshely betöltésére, határozatlan időre szóló köztisztviselői jogviszony keretében. Az álláshely elbírálást követően várhatóan 2024. februártól tölthető be, 6 hónapos próbaidő alkalmazása mellett.  

A munkakör fő tartalma: környezetvédelmi program, vízgazdálkodással, csapadékvízelvezetéssel összefüggő feladatok, árkok karbantartása, ivóvízellátás, szennyvízelvezetés, szennyvíztisztítás, felszín alatti vizek, önkormányzati patakok kezelése, üzemeltetéssel kapcsolatos feladatok koordinálása, nem közművel összegyűjtött szennyvíz közszolgáltatás koordinálása, rekultivált hulladéklerakó utógondozása, önkormányzati hulladékgazdálkodási feladatok, zajvédelem.

A munkakör betöltéséhez szükséges végzettség: felsőoktatásban szerzett jogi, közszolgálati, gazdaságtudományi, természettudományi, agrár, műszaki, természetvédelmi szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és környezetgazdálkodási, környezetmérnöki, vízépítőmérnöki, környezettudományi, természetvédelmi szakképzettség; vagy középiskolai végzettség és környezetvédelem, természetvédelem-vízgazdálkodási szakmacsoportba tartozó szakképesítés.

Kereseti lehetőség: A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény (Kttv.) szerinti besorolással.

Egyéb feltételek: büntetlen előélet, magyar állampolgárság, Microsoft Office és internetes alapú alkalmazások felhasználói szintű ismerete.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: azonos vagy hasonló területen szerzett szakmai gyakorlat, közigazgatási alap- és/vagy szakvizsga; gyöngyösi vagy Gyöngyös környéki lakóhely.

Az alkalmazás feltétele 3 hónapnál nem régebbi, közszolgálati tevékenységre irányuló hatósági erkölcsi bizonyítvány beszerzése, amelyet legkésőbb a munkáltatói döntésig kell benyújtani.

Pályázni 2024. január 10. napi határidővel, részletes, fényképpel ellátott, a pályázó személyes és szakmai motivációit is tartalmazó szakmai önéletrajz, továbbá a képzettségre és egyéb képesítésekre, referenciákra vonatkozó okiratok másolatának benyújtásával lehet a következő címre:

Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal
Dr. Kozma Katalin Jegyző
3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

A pályázathoz mellékelni kell a pályázó hozzájárulását ahhoz, hogy a pályázat kiírója, valamint a döntéshozatalban részt vevő személyek a pályázó személyes adatait megismerhessék, azt a pályázat elbírálásához szükséges mértékben és időtartamig kezeljék.

A kizárólag elektronikus úton történő jelentkezés érvénytelennek minősül. A pályázatok elbírálásának tervezett határideje: határidő lejártát követő egy hét.  

Érdeklődni személyesen, vagy a (37) 510-307 telefonszámon Juhász Katalin városfejlesztési és városüzemeltetési igazgatónál lehet.

Kiemelt tartalmak