ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

A roma önkormányzattal közösen segítjük a hátrányos helyzetben élők regisztrációját

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 04. 16. Covid-19 Utolsó módosítás: 2021. 04. 20. 10:57

A Gyöngyösi Roma Nemzetiségi Önkormányzat is segít abban, hogy minél többen élhessenek a koronavírus elleni oltásra történő regisztráció lehetőségével.

A tapasztalatok alapján sokaknak problémát jelent online bejelentkezni a koronavírus elleni védőoltásra, ezért a gyöngyösi önkormányzat munkatársai április 1-jétől segítséget nyújtanak mindazoknak, akik erre igényt tartanak. A lehetőségről a helyhatóság valamennyi intézményt, háziorvost értesítette, hogy minél szélesebb körben értesüljenek az állampolgárok erről a lehetőségről.

Annak érdekében, hogy a koronavírus elleni védekezéssel kapcsolatos legfontosabb információ és a konkrét segítségnyújtás a leghátrányosabb helyzetben élőkhöz is eljuthasson, a Gyöngyösi Roma Nemzetiségi Önkormányzat nyújt segítséget. Az általuk elért emberek körében népszerűsítik az oltásra történő regisztrációt és összegyűjtik az igényeket, melyeket továbbítanak a Gyöngyösi Önkormányzat munkatársai felé.

A koronavírus elleni védekezés leghatékonyabb eszköze a védőoltást. Ha még nem regisztrált megteheti a vakcinainfo.gov.hu oldalon vagy a 06/30/229 50 43-as telefonszámon, előzetes időpontfoglalással az önkormányzati hivatalban.

Kiemelt tartalmak