Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

A NÚSZ is fogadja az ügyfelet

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 04. 19. Hírek Utolsó módosítás: 2021. 04. 20. 12:21

Hétfőtől ismét megnyitja ügyfélszolgálati irodáit a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt., így Gyöngyösön (Angyal u 2/1) is újra lehet személyesen ügyet intézni.

Az ügyfelek és a társaság dolgozói egészségének megőrzése érdekében a gyöngyösi irodában is egyszerre egy ügyfél tartózkodhat. Továbbá kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése védettségi igazolvány birtokában is. A pótdíjmaximalizálás vagy a részletfizetés pedig továbbra is kérhető e-mail-en.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója emellett kéri az ügyfeleket, hogy lehetőség szerint készpénz helyett részesítsék előnyben a bankkártyával, okostelefonnal való fizetést. Továbbá betegen ne keressék fel az irodát. Egyébként a cég ügyfélszolgálati irodáiban rendszeres a fertőtlenítés – tette hozzá.

További információt a +36 (36) 587-500-as telefonszámon, és az ugyfel@nemzetiutdij.hu, ugyfel@hu-go.hu email címeken kérhetnek az ügyfelek, vagy a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. weboldalán tájékozódhatnak – számolt be róla a Gyöngyösi TV.

Kiemelt tartalmak