Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

A gyöngyösiek támogatása révén nemzetközi mezőnyben a Dominium Pincészet

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 03. 07. Színes

Közösségi összefogásnak köszönhetően a Farkasmályban működő Dominium Pincészet honlapja is bekerült a közé a 25 weboldal közé, melyek közül egy nemzetközi zsűri választja ki a legjobbat.

A pincészet egyik alapítója, borásza elmondta: hálásak, amiért ennyi szavazatot kaptak, számos gyöngyösi adta le voksát, hogy a közönségszavazatok által bekerülhessenek a nemzetközi mezőnybe.

Mint Orbán Dániel fogalmazott: a megmérettetéssel az a céljuk, hogy visszacsatolást, elemzést kapjanak szakemberektől, amely révén tovább fejleszthetik honlapjukat. Ezen kívül pedig a verseny által egy szélesebb réteg is megismerkedik a pincészettel, azon keresztül pedig a mátrai borokkal.

A Dominium Pincészet weblapja kapcsán hozzátette: a látogatók a képgalériát böngészve át tudják élni, milyen élményekkel gazdagodhatnak, ha ellátogatnak a borászatba.

A pandémia a pincészetet is megviselte, ám mégis pozitívan tekintenek a jövőbe. Terveik között szerepel a turizmus visszaállítása, sétáló kóstolók, grillpartik szervezése, valamint ha a járványhelyzet is engedi, augusztusban a Dominium Pincészet ad majd helyet az I. Farkasmály Borudvarnak, melyre sok környékbelit, a térségben pihenőt, és messzebbről érkezőt is várnak.

Kiemelt tartalmak