Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Újabb utcákban folytatódik az optikaikábelhálózat-építés

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 03. 16. Hírek Utolsó módosítás: 2021. 03. 24. 17:57

Az érintett területeken kisebb forgalomkorlátozásokra is számítani kell.

Folytatódnak az optikaikábelhálózat-építés munkái Gyöngyösön. A beruházás idei első szakasza március elsején indult, jelenleg is tart, egészen március 26-ig. Ennek keretében tizenkét utcában, Aranysas, Vachott Sándor, Klapka, Szt. Gellért, Kálvária, Deák Ferenc, Huszár, Csalogány, Kőrösi Csoma S., Kertész, Határ, Püspöki zajlik a beruházás.

Március 16-án pedig újabb utcákban indult a beruházás. Az április 14-ig tartó időszakban az Aranysas, Gólya, dr. Harrer F., Fecske utcákban, a Május 1 lépcsőnél és a Hattyú térnél végzik az optikai kábelhálózat-építés munkáit

Ezen időszak alatt az érintett területeken kisebb forgalomkorlátozásokra is számítani kell.

A Magyar Telekom Nyrt. saját beruházásában megvalósuló, 2020-ban megkezdett, a meglévő hírközlő hálózat korszerűsítését és fejlesztését érintő beruházását folytatja ebben az évben.

A beruházás optikai kábelhálózat és alépítményeinek megvalósítását jelenti.

A beruházás kiemelt állami beruházásként valósul meg a fővállalkozó Hál-Ép Telekommunikációs Hálózattervező és Kivitelező Kft kivitelezésében.

A kivitelezés kisebb területi egységenként történik, ezen területekre a vállalkozó ennek megfelelően kapja meg a közterülethasználati ás útkezelői engedélyeket.

A fővállalkozó-kivitelező előzetesen értesíti az érintett területek lakosságát a munkavégzésekről.

Részletes információk, kiviteli tervek a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatóságán rendelkezésre állnak.

A munkák során esetlegesen felmerülhetnek kényelmetlenségek, kisebb forgalomkorlátozások, ezért a Tisztelt Lakosság megértését és türelmét kérjük!

Amennyiben a beruházással kapcsolatban észrevétele merül fel, kérjük jelezze Igazgatóságunknak!

Kapcsolattartó: Gáber János 30/925 9027 gaber.janos@gyongyosph.hu

Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatósága

Kiemelt tartalmak