ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Újabb óvodai csoport került karanténba

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2020. 11. 19. Covid-19 | Hírek Utolsó módosítás: 2021. 03. 19. 18:02

Gyöngyösön több óvoda dolgozója is igazoltan koronavírussal fertőzött. Az érintett intézmények csoportjaiban rendkívüli szünetet rendeltek el.

Karantént rendelt el a Népegészségügy Intézet a Jeruzsálem Úti Tagóvoda Kék csoportjában november 19. és 23. között. Az elkülönítés a csoportba járó gyermekekre és az ott dolgozókra vonatkozik.

Szintén az óvodai dolgozók megbetegedése miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a november 16-20. között a Tündérkert Tagóvoda Nyuszi és Maci csoportjaiban, valamint Fecske Úti Tagóvoda Csiga csoportjában.

Miután a megbetegedések miatt csökkent az óvodák dolgozói létszáma, Gyöngyös Város Óvodáinak vezetője arra kéri a szülőket, hogy lehetőségeikhez mérten az ebédet követően otthon gondoskodjanak a gyerekek felügyeletéről és ellátásáról.

A fertőzés további terjedésének elkerülése, valamint az egészség védelme érdekében fontos, hogy a családok otthon is betartsák a szükséges, főként higiéniás óvintézkedéseket. A gondosság már csak azért is nélkülözhetetlen, mert a gyermekek akár tünetmentesen is hordozói lehetnek a koronavírusnak.

Kiemelt tartalmak