ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Továbbra is a Street Art javaslat vezet

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 07. 06. Hírek Utolsó módosítás: 2021. 07. 27. 08:46

Utolsó hetéhez érkezett a részvételi költségvetés szavazási szakasza. Minden lakos három-három javaslatot támogathat a https://reszveteli.gyongyos.hu/otletek/https://reszveteli.gyongyos.hu/otletek/ oldalon leadott szavazatával.

A voksolási időszak finisében, július első hetében a szavazatok alapján az első helyen az a „Street Art” javaslat áll, mely egy természetvédelmi tartalommal is felruházott városszépítő javaslat.
A képzeletbeli dobogó második fokán a „Közösségi kert – zöld kulturális tér”, míg a harmadik helyen az „Esélyegyenlőség – akadálymentesítés” ötlet szerepel. Mindezen túl további 35, a városlakók által beküldött javaslatra (pl. parkolóépítés, temetőgondozás, kamerák kihelyezése) is lehet szavazni, egészen július 11-ig.

A részvételi költségvetés projektre az önkormányzat az első, kísérleti évben 6 millió forintos keretet különített el. Az, hogy végül mennyi élen végzett javaslatot valósít meg a város, az a legtöbb szavazatot elnyert javaslatok megvalósításához szükséges összegtől is függ.

Szavazzon Ön is!

https://reszveteli.gyongyos.hu/otletek/

Kiemelt tartalmak