Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Sikeres évet zárt a polgárőrség

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 12. 17. Hírek

Eredményes évet zárt Gyöngyös Város Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület, amely a napokban tartotta ünnepi állománygyűlését. Több mint 3000 órát töltöttek szolgálatban idén, több tucat rendezvényt biztosítottak, és tagjai önkéntesként a Covid-helyzetben is szerepet vállaltak. Idén két robogót kaptak, és segítségükkel Gyöngyös elnyerte a Polgárőr Város címet, de sikeres drónpilóta képzésen is részt vettek. Az egyesület évzáró állománygyűlésén több mint tíz polgárőr kapott elismerést, az Év Polgárőre pedig Mácsár Lászlóné lett.

Az évzárón képviseltette magát a városrendészet, a rendőrség és a Heves Megyei Polgárőr Szövetség, de részt vett az állománygyűlésen Hiesz György polgármester is. Ferenczy Dániel városrendészeti igazgató elmondta: a polgárőrökkel közösen elsődlegesen nem a bűnüldözés a feladatuk, hanem a megelőzés. Juhász János rendőrezredes pedig hangsúlyozta: a közös munka növeli a hatékonyságot és a lakók szubjektív biztonságérzetét.

Hiesz György polgármester szerint a város fontos feladata, hogy támogassa a városrendészeket és a polgárőröket is, hiszen tudja, hogy kevés a rendőr városunkban is, így szükség van az ő bevonásukra is.- számolt be róla a Gyöngyösi TV

Borítókép: Gyöngyösi TV

Kiemelt tartalmak