Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Rendhagyó tagavatót tartottak a Mátra Lions Clubnál

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 10. 15. Hírek

A hazai Lions Clubok történetében még nem volt arra példa, hogy egyszerre tíznél több új tagot avassanak. Éppen ezért volt meghatározó esemény a Mátra Lions Club életében, amikor október 14-én egy tucat új klubtaggal bővült a gyöngyösi szervezet, amely a világszövetségbe tartozó többi klubbal együtt a nehéz sorsú emberek, közülük is a vakok és gyengén látók, valamint a gyermekek és diabéteszesek megsegítését tűzte ki célul.

Az avatáson jelen volt dr. Fogarassy Csaba, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, aki beszédében kiemelte: az új tagok példaként állhatnak mások előtt, hiszen már sokat tettek azért, hogy jobb sorsot teremtsenek másoknak. Kósa László, a Mátra Lions Club elnöke elmondta, a közeljövőben egy idős gyengén látónak segítenek beszerezni egy olyan gyógyászati segédeszközt, mellyel könnyebben tud majd olvasni.

Az eseményen felszólalt Hiesz György polgármester is, aki hangsúlyozta: büszke arra, hogy Gyöngyösön működik egy olyan klub, melynek tagjai együttes erővel segítenek a bajbajutottakon. Öröm az is, hogy vannak olyan újabb klubtagok, akiknek át lehet adni a stafétabotot.

Az új tagok: Benkő Béla, Bezzeg Enikő, dr. Bujdosó Zoltán, dr. Hetzmann Szabina, Giczeyné Kovács Alíz, Jaros Norbert, Kontér Tünde, Lukovszki Judit, Nagy Attila, Pifkó Tamás, Rostás Ákos és Szabad Zoltán eskütétellel és gyertyagyújtással pecsételték meg, hogy most már a lionizmus célkitűzéseit szem előtt tartva cselekszenek.

Kiemelt tartalmak