Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Önkormányzati tájékoztató lakossági barnakőszén megrendeléséről

Magyarország Kormánya által elindított, magyarországi barnakőszén-program keretében történő barnakőszén elérhető áron történő megvásárlásával kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adjuk:
A lakossági megrendelések teljesítését az állami tulajdonú Ormosszén Zrt. végzi. A barnakőszén megvásárlására az Ormosszén Zrt. webáruházat hozott létre, amely a https://hazaiszen.hu weboldalon érhető el.

A barnakőszén megrendelőlap az alábbi linken érhető el.

Azon magánszemélyek, akik nem rendelkeznek internet elérési lehetőséggel, illetve rokon és ismerős segítségét sem tudják igénybe venni a barnakőszén megrendelés lebonyolításához, azok a Gyöngyös Városi Önkormányzat segítségét kérhetik a megrendelés leadása érdekében. (Az Önkormányzat csak a megrendelés továbbítása ügyében végez ügyféli igény esetén közvetítői feladatot, a megrendelt szén kiszállításával és az áru ellenértékének kifizetésével kapcsolatban nem jár el.)

Akik internetes küldési lehetőséggel nem rendelkeznek – a megrendelőlap kitöltése és annak a rendeles@hazaiszen.hu e-mail címre történő továbbítása érdekében –, azok a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatalt személyesen ügyfélfogadási időben tudják felkeresni: hétfőn és szerdán 07.30 órától 17.00 óráig. Szögedi Melinda szociális ügyintéző (Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatóság Gyöngyös, Fő tér 13., 13. számú irodahelyiség, tel.: 37/769-147) igény esetén segítséget nyújt a kitöltésben és az adatlap továbbításában.

Kiemelt tartalmak