Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Megújulva várták a gyerekeket az óvodák

2023. 09. 06. Hírek Utolsó módosítás: 2023. 09. 11. 14:57

Bár a gyerekek nyári szünetre mentek, a gyöngyösi óvodákban mégis zajlott az élet: a Városgondozási Zrt. számos karbantartási feladatott végzett el a leállások alatt – a munkákat az önkormányzati tulajdonú társaság weboldalán mutatta be.

Mint írják, a Mesevár Tagóvodában kicserélték a mosogatócsapokat, ajtókat javítottak és festettek, illetve a tornaterem hátsó falánál megoldották a vízelvezetést, és ereszcsatornát szereltek fel. A Katona úti Tagóvodában lefestették a Méhecske csoportszoba fa asztalait és székeit, és fa radiátorborításokat építettek a gyerekek biztonsága érdekében.

A Tündérkert Tagóvoda konyhájának homlokzatán a szigetelést kikezdték a madarak, de kijavították a kárt. Az Epreskert úti Tagóvodában mezítlábas ösvényt készítettek, ehhez köveket, faháncsot, kavicsokat vásároltak, és megépítették az ösvény fakeretét.
A Dobó úti Tagóvodában kifestették a Katica és Napsugár csoport termeit, valamint a vezetői és óvodatitkári irodát, utóbbi kettőben laminált padlót is fektettek. A főbejárat lépcsősora feletti ereszt is megjavították.

A Visonta úti bölcsődében lefestették a terasz korlátjait, pótolták a korlát elkorhadt, vagy kiszálkásodott léceit, és zárhatóvá tették a játszóudvart. A csoportok termeiben lecsiszolták és lefestették a gyerekek szekrényeit és székeit. A Dobó úti bölcsődében is szükség volt némi karbantartásra, lefestették a vezetői bejárat előtti kis kerítést.

Kiemelt tartalmak